Bile De Orez La Grătar

Bile De Orez La Grătar
Bile de orez la gratar este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 299 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, mirin, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bile De Orez, Bile De Orez Italian, și Onigiri (Bile De Orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru această rețetă este important să folosiți orez alb japonez cu bob scurt, numit uneori și orez sushi. Orezul brun și orezul cu bob lung nu vor funcționa. Gatiti orezul conform indicatiilor pachetului impreuna cu sarea. În timp ce orezul se gătește, aduceți sosul de soia și mirin la fierbere la foc mic până când se reduce cu aproximativ jumătate. Scoateți-l de pe foc și bateți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob LungOrez Cu Bob Lung
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Când orezul este gata și răcit doar puțin (ar trebui să fie încă fierbinte), tăiați o bucată pătrată de folie de plastic și puneți 1/4 din orezul fiert în centru. Înfășurați plasticul în jurul acestuia și folosiți-vă mâinile pentru a-l apăsa împreună într-un triunghi gros de 1 inch. Asigurați-vă că sunt împachetate dens, astfel încât să nu se destrame pe grătar. Repetați cu orezul rămas și folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Folosiți o perie de patiserie pentru a unge 1 parte a bilelor de orez cu amestecul de unt și puneți-le pe grătar, cu unt în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Lăsați-le la grătar până se rumenesc și crocante pe 1 parte, aproximativ 5 minute) apoi periați vârfurile bilelor de orez cu amestecul de unt. Întoarceți-le folosind clești și grătați până când a doua parte este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Transferați bilele de orez într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Ungeți din nou cu amestecul de unt și garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista