Bile De Orez La Grătar
Bile de orez la gratar este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 299 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, mirin, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bile De Orez, Bile De Orez Italian, și Onigiri (Bile De Orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru această rețetă este important să folosiți orez alb japonez cu bob scurt, numit uneori și orez sushi. Orezul brun și orezul cu bob lung nu vor funcționa. Gatiti orezul conform indicatiilor pachetului impreuna cu sarea. În timp ce orezul se gătește, aduceți sosul de soia și mirin la fierbere la foc mic până când se reduce cu aproximativ jumătate. Scoateți-l de pe foc și bateți untul.
Când orezul este gata și răcit doar puțin (ar trebui să fie încă fierbinte), tăiați o bucată pătrată de folie de plastic și puneți 1/4 din orezul fiert în centru. Înfășurați plasticul în jurul acestuia și folosiți-vă mâinile pentru a-l apăsa împreună într-un triunghi gros de 1 inch. Asigurați-vă că sunt împachetate dens, astfel încât să nu se destrame pe grătar. Repetați cu orezul rămas și folia de plastic.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Folosiți o perie de patiserie pentru a unge 1 parte a bilelor de orez cu amestecul de unt și puneți-le pe grătar, cu unt în jos.
Lăsați-le la grătar până se rumenesc și crocante pe 1 parte, aproximativ 5 minute) apoi periați vârfurile bilelor de orez cu amestecul de unt. Întoarceți-le folosind clești și grătați până când a doua parte este crocantă.
Transferați bilele de orez într-un platou de servire.
Ungeți din nou cu amestecul de unt și garnisiți cu arpagic.