Bile de orez de susan cu sos de scufundare cu ardei roșu

Bile de orez de susan cu sos de scufundare cu ardei roșu
Bile de orez de susan cu sos de scufundare cu ardei roșu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 15 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 47 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei, edamame, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bile de orez perlat cu sos de ghimbir-Susan, Susan Negru Tang Yuan (Bile De Orez Cu Susan Negru), și Sos De Scufundare Cu Susan.

Instrucțiuni

1
Pur ardei gras cu oțet și zahăr într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se transferă într-o cratiță mică și grea și se amestecă fulgii de ardei roșu. Se fierbe 5 minute, apoi se toarnă printr-o sită fină într-un castron, apăsând pe solide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
1
Clătiți orezul într-un castron în mai multe schimbări de apă rece până când apa este aproape limpede; scurgeți bine într-o sită mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Combinați orezul și 2 căni de apă într-o cratiță grea de 3 litri și lăsați să stea 10 minute. Acoperiți cu un capac bine fixat și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti la fierbere rapida (capacul va fi zgomotos si spuma poate picura in afara tigaiei) 5 minute sau pana cand apa este absorbita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute.
4
Transferați orezul cald într-un castron mare de lemn și presărați oțet peste el, puțin câte puțin, în timp ce aruncați ușor cu o paletă sau o lingură plată din lemn, astfel încât oțetul să fie absorbit și orezul să se răcească pe măsură ce este aerat. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Amestecați ghimbirul și pasta de wasabi și îndepărtați fasolea edamame din păstăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
GhimbirGhimbir
6
Pregătiți un castron cu apă caldă (pentru scufundarea mâinilor și a lingurii) și un pătrat de 12 inci cu grosime dublă de folie de plastic. Ținând plasticul în palma cu 1 mână, puneți o fasole edamame în centru și inversați o lingură ambalată de orez deasupra fasolei. Adunați plasticul în jurul orezului și răsuciți bine pentru a forma o bilă (fasolea ar trebui să fie încă vizibilă). Desfaceți, lăsând plastic în mână și, intrând din partea opusă fasolei, introduceți un deget umezit în centrul mingii și umpleți cu 1/4 linguriță amestec de ghimbir. Închideți orezul peste amestec și răsuciți bine plasticul pentru a re-forma bila, apoi aplatizați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
GhimbirGhimbir
ApăApă
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Scoateți bila de orez din plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
8
Presărați semințe de susan deasupra și părțile laterale ale bilei de orez, apăsând ușor pentru a adera (nu acoperiți fasolea cu semințe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
SemințeSemințe
OrezOrez
9
Transferați bila de orez, cu fasolea în sus, pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
10
Faceți mai multe bile de orez în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
11
Serviți bile de orez cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
OrezOrez
1
* Dacă utilizați edamame proaspăt, gătiți păstăile scurt în apă clocotită.* Sosul de scufundare poate fi făcut cu 1 zi înainte și bile de orez cu 4 ore înainte și răcit, acoperit strâns cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
ApăApă
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții40
Scor De Sănătate7
Revista