Bile de orez de susan cu sos de scufundare cu ardei roșu
Bile de orez de susan cu sos de scufundare cu ardei roșu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 15 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 47 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei, edamame, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bile de orez perlat cu sos de ghimbir-Susan, Susan Negru Tang Yuan (Bile De Orez Cu Susan Negru), și Sos De Scufundare Cu Susan.
Instrucțiuni
Pur ardei gras cu oțet și zahăr într-un blender până se omogenizează.
Se transferă într-o cratiță mică și grea și se amestecă fulgii de ardei roșu. Se fierbe 5 minute, apoi se toarnă printr-o sită fină într-un castron, apăsând pe solide.
Clătiți orezul într-un castron în mai multe schimbări de apă rece până când apa este aproape limpede; scurgeți bine într-o sită mare.
Combinați orezul și 2 căni de apă într-o cratiță grea de 3 litri și lăsați să stea 10 minute. Acoperiți cu un capac bine fixat și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti la fierbere rapida (capacul va fi zgomotos si spuma poate picura in afara tigaiei) 5 minute sau pana cand apa este absorbita.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute.
Transferați orezul cald într-un castron mare de lemn și presărați oțet peste el, puțin câte puțin, în timp ce aruncați ușor cu o paletă sau o lingură plată din lemn, astfel încât oțetul să fie absorbit și orezul să se răcească pe măsură ce este aerat. Se răcește la temperatura camerei.
Amestecați ghimbirul și pasta de wasabi și îndepărtați fasolea edamame din păstăi.
Pregătiți un castron cu apă caldă (pentru scufundarea mâinilor și a lingurii) și un pătrat de 12 inci cu grosime dublă de folie de plastic. Ținând plasticul în palma cu 1 mână, puneți o fasole edamame în centru și inversați o lingură ambalată de orez deasupra fasolei. Adunați plasticul în jurul orezului și răsuciți bine pentru a forma o bilă (fasolea ar trebui să fie încă vizibilă). Desfaceți, lăsând plastic în mână și, intrând din partea opusă fasolei, introduceți un deget umezit în centrul mingii și umpleți cu 1/4 linguriță amestec de ghimbir. Închideți orezul peste amestec și răsuciți bine plasticul pentru a re-forma bila, apoi aplatizați ușor.
Scoateți bila de orez din plastic.
Presărați semințe de susan deasupra și părțile laterale ale bilei de orez, apăsând ușor pentru a adera (nu acoperiți fasolea cu semințe).
Transferați bila de orez, cu fasolea în sus, pe o farfurie.
Faceți mai multe bile de orez în același mod.
Serviți bile de orez cu sos de scufundare.
* Dacă utilizați edamame proaspăt, gătiți păstăile scurt în apă clocotită.* Sosul de scufundare poate fi făcut cu 1 zi înainte și bile de orez cu 4 ore înainte și răcit, acoperit strâns cu folie de plastic.