Bile De Clătite Daneze (Aebleskiver)

Bile De Clătite Daneze (Aebleskiver)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați bilele de clătite daneze (Aebleskiver). Această rețetă servește 12 și costă 10 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 94 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bile De Clătite Daneze, Clatite Daneze Aebleskiver, și Flaeskeaeggekage (Daneză Bacon & Ou Clătită / Omletă).

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați făina cu zahărul, praful de copt, cardamomul și sarea. Într-un castron mic, bateți oul pentru a se amesteca cu lapte și 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați lichide la ingredientele uscate și amestecați până se umezesc uniform.
3
Puneți o tigaie aebleskiver la foc mediu-mic. Când tigaia este suficient de fierbinte pentru a face o picătură de dans de apă, periați ușor cupele de clătite cu unt topit și umpleți fiecare până ușor sub margine cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
În aproximativ 1 1/2 minute, se vor forma cruste subțiri pe fundul bilelor (centrele vor fi în continuare umede); străpungeți crusta cu o frigăruie subțire de lemn și trageți ușor coaja pentru a roti bila de clătite până când aproximativ jumătate din porțiunea gătită este deasupra marginii cupei și aluatul nefiert curge în ceașcă. Gatiti pana cand crusta de pe fundul bilei este din nou suficient de ferma pentru a strapunge, aproximativ inca un minut, apoi rotiti bila cu frigarui pana cand creasta se formeaza pe masura ce clatita gatita prima data este deasupra. Gatiti, intorcand ocazional cu frigarui, pana cand bilele se rumenesc uniform si nu mai sunt umede in centru, inca 10-12 minute. Verificați străpungând centrul ultimei bile de clătite adăugate în tigaie cu frigarui-ar trebui să iasă curat-sau rupând ușor mingea; dacă bilele încep să se rumenească prea mult, reduceți focul la minim până când sunt gătite în centru. Ridicați bilele fierte din tigaie și serviți fierbinte (vezi notele). Repetați pentru a găti aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista