Bile de brânză de sărbătoare
Bilele de brânză de sărbătoare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă face 12 porții cu 294 de calorii , 8 g de proteine și 23 g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, hrean, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32% , ceea ce este destul de rău. Încercați bile Oreo , bile cu migdale și nuci de cacao și bile autentice Kentucky Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate crema de brânză, parmezan și usturoi până se omogenizează. Împărțiți în trei părți.
Pentru minge de brânză pesto cu nuci de pin: într-un castron mic, bateți o porție de amestec de brânză cremă și pesto până se omogenizează. Se amestecă busuioc. Tocați 2 linguri de nuci de pin; se amestecă în amestecul de brânză. Formați o minge; rulați în nucile de pin rămase. Înfășurați în folie de plastic; se răcește până se întărește.
Pentru minge de brânză cu hrean-slănină: într-un castron mic, bate o porție de amestec de brânză cremă și hrean până se omogenizează. Se amestecă slănină și ceapa. Formați o minge. Înfășurați în folie de plastic; se răcește până se întărește.
Pentru minge de brânză salsa: într-un castron mic, bateți o porție de amestec de brânză cremă, pasta de roșii și sare până se omogenizează. Se amestecă coriandru, ceapa și jalapeno. Formați o minge. Înfășurați în folie de plastic; se răcește până se întărește.
Se poate păstra la frigider până la două săptămâni.