Big Bud ' s Beer poate pui
Big Bud ' s Beer Can Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 768 calorii, 50g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oregano, bere, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Clătite mari și pufoase din lapte copt, și Pui De Bere Cu Bere Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 km F. Clătiți puiul cu apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Combinați pudrele de oregano, usturoi și ceapă, boia de ardei, ghimbir, salvie, sare și piper într-un castron mic. Frecați jumătate din amestecul de condimente în interiorul cavității puiului. Separați ușor pielea de pieptul de pui și frecați restul amestecului pe carne, sub piele.
Deschideți berea și turnați aproximativ 1/2 cană. Aruncați usturoiul în cutie.
Așezați cavitatea de pui peste cutia de bere și așezați puiul, cu fața în jos, într-o tigaie mare pentru cuptor.
Așezați 2 sau 3 felii de slănină în cavitatea superioară a gâtului puiului și drapați restul de 5 sau 6 felii de slănină în jurul exteriorului puiului.
Prăjiți puiul timp de 10 minute. Coborâți temperatura la 325 cm. f și prăjiți timp de 1 oră sau până când temperatura internă din partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 cm.f pe un termometru cu citire instantanee.
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Scoateți slănina și serviți puiul întreg, mărunțit sau tăiat în porții.