Bietă roșie și ceapă caramelizată

Bietă roșie și ceapă caramelizată
Ceapa roșie și ceapa caramelizată necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 106 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de piper, zahăr brun, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Straturi Cu Bietă, Cârnați Și Ceapă Caramelizată, Ceapă Caramelizată Rapidă Chard Elvețian, și Ceapă Roșie Murată.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie din fontă, gătiți ceapa în ulei de măsline la foc mediu-mare până când încep să se rumenească. Amestecați zahărul brun și continuați să gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Când ceapa este maro și fragedă, amestecați mătgul și măslinele. Gatiti pana cand smogul este usor ofilit. Amestecați caperele și sarea și continuați să gătiți până când mătgul este complet ofilit, aproximativ 3 minute. Condimentează cu piper negru și strecoară lămâia deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CapereCapere
MăslineMăsline
CeapăCeapă
Chard ElvețianChard Elvețian
LămâieLămâie
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista