Bierocks

Bierocks
Bierocks ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 254 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bierocks, Kraut Bierocks, și Easy Bierocks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, gătiți ceapa și curcanul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când curcanul se rumeneste, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați varză; gatiti pana se ofileste varza, amestecand continuu. Se amestecă piper și 1/4 linguriță sare. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
PiperPiper
SareSare
3
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă laptele, uleiul, 3/4 linguriță de sare și ouăle. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
4
Adăugați 3 1/2 căni de făină în amestecul de drojdie și amestecați pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Rulați fiecare jumătate într-un dreptunghi de 10 1/2 x 7 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Tăiați fiecare dreptunghi în pătrate de 6 (3 1/2 inch). Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), lingurați aproximativ 1/4 cană umplând în centrul fiecărei porții și aduceți 2 colțuri opuse în centru, ciupind punctele pentru a sigila. Aduceți cele 2 colțuri rămase în centru, ciupind punctele pentru a sigila. Prindeți 4 margini împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Așezați bierocks, cu cusătura în jos, pe o foaie mare de copt acoperită cu hârtie pergament. Acoperiți și lăsați să crească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Descoperă bierocks.
12
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când bierocks se rumenesc pe fund și sună gol la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți bierocks din tigaie și răciți pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Notă: pentru a îngheța, se răcește complet și se înfășoară individual în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
15
Așezați bierocks înfășurați într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; congelați până la 3 luni. Pentru a reîncălzi, dezghețați în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
16
Așezați bierocks înveliți cu folie într-un cuptor preîncălzit 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista