Bibilică prăjită cu o oală
Bibilica prăjită cu o oală ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $11.4 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 97G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1140 calorii. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, rashers de slănină strecurată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Bibilică prăjită cu varză și slănină, Bibilică prăjită cu linte, Sherry și slănină, și Bibilici cu castane prăjite.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Aruncați legumele cu uleiul și niște condimente într-o formă mare de prăjire rezistentă la flacără.
Așezați pasărea deasupra legumelor, ungeți cu 1 lingură de unt și așezați rashers la rând peste sân. Condimentați Generos, apoi prăjiți timp de 40 de minute.
Se scoate din cuptor și se amestecă legumele în timp ce se adaugă usturoiul și cimbru.
Se toarnă 200 ml stoc și vinul peste legume și se întoarce la cuptor pentru a se prăji încă 40 de minute până când pasărea este gătită și sucurile curg limpede.
Scoateți pasărea, așezați-o pe o farfurie de servire, acoperiți-o cu folie pentru a se încălzi și lăsați să se odihnească. Rotiți cuptorul până la 200C/180C ventilator / gaz 6 și prăjiți legumele încă 15 minute până se înmoaie.
Scoateți legumele cu o lingură cu fante și transferați-le pe farfuria de servire cu pasărea.
Se amestecă 2 lingurițe de unt și făină într-un castron mic pentru a forma o pastă netedă.
Așezați forma de prăjire cu toate sucurile de gătit, plus orice sucuri de odihnă, pe plită.
Bateți pasta și jeleul de coacăze roșii în sucuri până se dizolvă, apoi adăugați bulionul rămas și condimentele suplimentare, dacă doriți. Bubble pentru câteva minute până când sosul se îngroașă. Feliați și serviți bibilica, slănina crocantă și legumele cu sosul pe lateral.