Bibilică prăjită cu o oală

Bibilică prăjită cu o oală
Bibilica prăjită cu o oală ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $11.4 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 97G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1140 calorii. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, rashers de slănină strecurată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Bibilică prăjită cu varză și slănină, Bibilică prăjită cu linte, Sherry și slănină, și Bibilici cu castane prăjite.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aruncați legumele cu uleiul și niște condimente într-o formă mare de prăjire rezistentă la flacără.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Așezați pasărea deasupra legumelor, ungeți cu 1 lingură de unt și așezați rashers la rând peste sân. Condimentați Generos, apoi prăjiți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4
Se scoate din cuptor și se amestecă legumele în timp ce se adaugă usturoiul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se toarnă 200 ml stoc și vinul peste legume și se întoarce la cuptor pentru a se prăji încă 40 de minute până când pasărea este gătită și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți pasărea, așezați-o pe o farfurie de servire, acoperiți-o cu folie pentru a se încălzi și lăsați să se odihnească. Rotiți cuptorul până la 200C/180C ventilator / gaz 6 și prăjiți legumele încă 15 minute până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți legumele cu o lingură cu fante și transferați-le pe farfuria de servire cu pasărea.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Se amestecă 2 lingurițe de unt și făină într-un castron mic pentru a forma o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Așezați forma de prăjire cu toate sucurile de gătit, plus orice sucuri de odihnă, pe plită.
10
Bateți pasta și jeleul de coacăze roșii în sucuri până se dizolvă, apoi adăugați bulionul rămas și condimentele suplimentare, dacă doriți. Bubble pentru câteva minute până când sosul se îngroașă. Feliați și serviți bibilica, slănina crocantă și legumele cu sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BibiliciBibilici
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista