Bibilici prăjite în oală cu salvie, țelină și portocală de sânge

Bibilica prăjită cu salvie, țelină și portocală de sânge ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 134g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1174 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $16.09 pe portie. 68 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare de mare și piper, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Bibilici prăjite în oală cu salvie, țelină și portocală de sânge, Prăjiți bibilici cu umplutură de castane, salvie și lămâie, și Guinea fowl tagine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Îndepărtați orice exces de grăsime din cavitatea fiecărei bibilici. Se spală bine în interior și în exterior și se usucă cu prosoape de hârtie. Frecați cavitatea cu puțină sare.
Tăiați cele două capete ale portocalelor, așezați-le la capăt și tăiați cu grijă pielea (odată ce ați îndepărtat o bucată de piele, puteți vedea unde carnea se întâlnește cu pielea). Feliați portocalele în cinci sau șase runde fiecare.
Îndepărtați coastele exterioare mai dure ale țelinei până ajungeți la bulbul alb și dens și feliați subțire. Puneți într-un castron, amestecați cimbru și un mic vârf de sare și piper, apoi umpleți cavitatea fiecărei bibilici cu această umplutură. Trageți pielea din partea din față a cavității fiecărei bibilici înainte, pentru a acoperi umplutura și legați/legați strâns.
Încălziți o tigaie cu fund gros și adăugați uleiul de măsline și bibilica, a cărei piele a fost frecată în sare de mare și piper. Gatiti pana devin usor aurii pe toate partile, apoi adaugati usturoiul, untul si salvia si gatiti 3-4 minute pana se rumenesc.
Adăugați vinul la intervale, suficient pentru a menține tigaia ușor umedă în orice moment.
Se introduce la cuptor pentru 45 de minute, verificând la fiecare 10-15 minute și completând doar vinul, după cum este necesar. Bibilica va fi prăjită și parțial aburită. Când este gătit, scoateți cu grijă din cuptor și așezați-l cu capul în jos pe un vas, permițând tuturor sucurilor și umezelii să se relaxeze înapoi în carnea de sân timp de cel puțin 5 minute. În timp ce carnea se odihnește, faceți sosul.
Scoateți toată grăsimea din tigaia de prăjire și puneți tigaia la foc blând. În partea de jos a tigaiei vor fi cățelele de usturoi fierte, moi, dulci, întregi și câteva lucruri lipicioase superbe-când se încălzește, scoateți umplutura din cavitatea bibilicii și adăugați în tigaie cu aproximativ 2/3 cană de vin. Pe măsură ce vinul fierbe și aburește, răzuiește toată bunătatea cu o lingură din fundul tigaiei în lichior. Când s-a dizolvat totul, lăsați să fiarbă ușor. Scoateți usturoiul gătit din piele cu o lingură (aruncați pielea); acest lucru va îngroșa ușor sosul, precum și îi va da aromă.
Se toarnă oricare dintre sucurile care s-au scurs din păsările odihnite în tigaie cu sosul, se fierbe și se condimentează după gust.
Serviți bibilica cu cartofi prăjiți și orice legumă verde gătită pur și simplu-spanac, kale, bok choy sau broccoli.