Bibilici prăjite în oală cu salvie, țelină și portocală de sânge

Bibilici prăjite în oală cu salvie, țelină și portocală de sânge
Bibilica prăjită cu salvie, țelină și portocală de sânge ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 134g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1174 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $16.09 pe portie. 68 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare de mare și piper, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Bibilici prăjite în oală cu salvie, țelină și portocală de sânge, Prăjiți bibilici cu umplutură de castane, salvie și lămâie, și Guinea fowl tagine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați orice exces de grăsime din cavitatea fiecărei bibilici. Se spală bine în interior și în exterior și se usucă cu prosoape de hârtie. Frecați cavitatea cu puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BibiliciBibilici
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Tăiați cele două capete ale portocalelor, așezați-le la capăt și tăiați cu grijă pielea (odată ce ați îndepărtat o bucată de piele, puteți vedea unde carnea se întâlnește cu pielea). Feliați portocalele în cinci sau șase runde fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
4
Îndepărtați coastele exterioare mai dure ale țelinei până ajungeți la bulbul alb și dens și feliați subțire. Puneți într-un castron, amestecați cimbru și un mic vârf de sare și piper, apoi umpleți cavitatea fiecărei bibilici cu această umplutură. Trageți pielea din partea din față a cavității fiecărei bibilici înainte, pentru a acoperi umplutura și legați/legați strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BibiliciBibilici
țelinățelină
CimbruCimbru
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți o tigaie cu fund gros și adăugați uleiul de măsline și bibilica, a cărei piele a fost frecată în sare de mare și piper. Gatiti pana devin usor aurii pe toate partile, apoi adaugati usturoiul, untul si salvia si gatiti 3-4 minute pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BibiliciBibilici
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
UsturoiUsturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vinul la intervale, suficient pentru a menține tigaia ușor umedă în orice moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se introduce la cuptor pentru 45 de minute, verificând la fiecare 10-15 minute și completând doar vinul, după cum este necesar. Bibilica va fi prăjită și parțial aburită. Când este gătit, scoateți cu grijă din cuptor și așezați-l cu capul în jos pe un vas, permițând tuturor sucurilor și umezelii să se relaxeze înapoi în carnea de sân timp de cel puțin 5 minute. În timp ce carnea se odihnește, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BibiliciBibilici
SosSos
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți toată grăsimea din tigaia de prăjire și puneți tigaia la foc blând. În partea de jos a tigaiei vor fi cățelele de usturoi fierte, moi, dulci, întregi și câteva lucruri lipicioase superbe-când se încălzește, scoateți umplutura din cavitatea bibilicii și adăugați în tigaie cu aproximativ 2/3 cană de vin. Pe măsură ce vinul fierbe și aburește, răzuiește toată bunătatea cu o lingură din fundul tigaiei în lichior. Când s-a dizolvat totul, lăsați să fiarbă ușor. Scoateți usturoiul gătit din piele cu o lingură (aruncați pielea); acest lucru va îngroșa ușor sosul, precum și îi va da aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BibiliciBibilici
UmpluturăUmplutură
LichiorLichior
Suc De FructeSuc De Fructe
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Se toarnă oricare dintre sucurile care s-au scurs din păsările odihnite în tigaie cu sosul, se fierbe și se condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Serviți bibilica cu cartofi prăjiți și orice legumă verde gătită pur și simplu-spanac, kale, bok choy sau broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
BibiliciBibilici
LegumeLegume
Bok ChoyBok Choy
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
SpanacSpanac
KaleKale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista