Bibb și salată de ridiche cu sos de slănină

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata Bibb și ridiche cu pansament cu slănină ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet de vin, muștar dijon, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salată de ciuperci, ridiche și salată Bibb cu sos de Avocado, Salată Bibb cu sos de piper din zară, și Salata Bibb cu busuioc verde Zeita Dressing pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aceasta este o combinație simplă de ingrediente pe care le găsesc răcoritoare. Când creșteam, tatăl meu servea întotdeauna o salată uriașă și spunea "întotdeauna ai nevoie de câteva frunze pentru a te simți bine". Salatele sale le-am purtat cu mine de-a lungul carierei mele de bucătar și mamă.;
Nota bucătarului: pentru rezultate optime, răciți salata și ridichile înainte de a arunca și servi. Această salată este atât de răcoritoare atunci când este mâncată rece!
Într-o tigaie mare, la foc mediu, adăugați slănina și 1/2 cană de apă. Aduceți apa la fierbere și reduceți până se evaporă. Baconul va începe să-și facă grăsimea și maro. Coborâți căldura și lăsați-o să gătească într-un ritm lent și constant. Când slănina este crocantă și maro deschis, scurgeți grăsimea într-un bol de dimensiuni medii și puneți slănina deoparte.
Puneți șalotele pe o suprafață plană și tăiați-le în runde subțiri.
Transferați într-un bol mare de salată și condimentați-le cu sare, după gust.
Adăugați oțetul de vin roșu și muștarul și amestecați pentru a amesteca. Amestecați grăsimea de slănină, gustând în timp ce mergeți. Începeți cu aproximativ 1/4 cană de grăsime și gustați în timp ce adăugați restul. Ar trebui să existe un echilibru bun între aroma de slănină și aciditatea oțetului de vin roșu. Pune deoparte.
Puneți ridichile pe o tăietură și, folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați-le în runde de 1/4 inci (cu bitul vârfurilor încă atașat).
Adăugați-le într-un castron mic și amestecați muștarul.
Adăugați salata Bibb în castron cu pansamentul cu slănină. Aruncă să se amestece. Gustați pentru condimente, apoi amestecați ridichile și slănina gătită.