Biban de mare negru și midii a la Nage
Marea Neagră și midii a la Nage este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $ 3.84 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 299 calorii, 39G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți sparanghel pe diagonală, fileuri de coajă de piele, midii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Calcan sotat cu andive fiert, tartă cu rădăcină de țelină, trufe negre și Nage de usturoi, Prăjită Întreg Bas Negru, și Bas Negru Afumat.
Instrucțiuni
Echipament Special: tigaie dreaptă cu lățimea de 12 până la 14 inci, cu capac etanș
Aduceți un vas mediu de apă la fiert și condimentați generos cu sare.
Adăugați fasolea fava și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Îndepărtați ochiurile negre din cojile fasolei. Strângeți și scoateți fasolea din cochilii.
Transferați fasolea într-un bol.
Adăugați sparanghelul și mazărea în apă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați legumele în apa cu gheață pentru a opri gătitul și a scurge.
Transferați legumele în vasul de fasole.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Frecați interiorul tigaiei cu 1 linguriță de unt și presărați cu șalotele. Condimentați Generos peștele peste tot cu sare și piper și aranjați fileurile, cu pielea în sus, în tigaie. Împrăștiați midii deasupra și turnați vermutul și apa. Acoperiți tigaia și aduceți la fierbere. Întoarceți focul la minim și gătiți până când midiile s-au deschis (descoperiți tigaia doar o dată sau de două ori).
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se odihnească, acoperită, până când peștele este doar gătit, aproximativ 6 până la 10 minute.
Transferați peștele și midiile într-o tigaie, lăsând bulionul în tigaie și păstrați-l cald la cuptor. Între timp, aduceți bulionul la fiert, adăugați legumele și bateți în cele 4 linguri de unt, încetul cu încetul, până se încorporează complet.
Împărțiți peștele și midiile între 4 farfurii sau boluri de supă late și puțin adânci. Împărțiți bulionul și legumele între farfurii și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.