Biban de mare cu sos de citrice-măsline-Caper

Biban de mare cu sos de citrice-măsline-Caper
Bibanul de mare cu sos de citrice-măsline-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,73 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de biban de mare, sare, lămâi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 127 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Biban de mare la grătar cu unt de citrice-măsline, Biban De Mare Prăjit Cu Sos De Capere, și Saut bas cu dungi cu sos de lamaie-Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tigaia pentru broiler cât mai aproape de elementul de încălzire și încălziți 5 minute. Pe o farfurie, acoperițifileuri pe ambele părți cu 1 lingură de ulei.Scoateți cu grijă tava de la broilerand loc pe plită. Aranjeazăfileuri pe tigaie, cu pielea în jos;se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 lingurițăpiper. Pește de pește 6 minute. Într-un castron, amestecați împreună felii de lămâie,suc, oregano, capere, măsline,restul de 2 linguri de ulei și 3/4 linguriță de sare și 1/4 lingurițăpiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CapereCapere
MăslineMăsline
SucSuc
LămâieLămâie
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
SobaSoba
TigaieTigaie
2
Așezați peștele pe platou;se acoperă cu sos de citrice-măsline-caper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
SosSos
PeștePește
3
Auto

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista