Biban De Mare Chilian Cu Salsa De Mango La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul Chilian cu Salsan de Mango la grătar. Această rețetă servește 6 și costă 7,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 441 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 65 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de ceapă verde, salsa, sare de mare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biban De Mare Chilian, Biban De Mare Chilian, și Pan Saut Biban De Mare Chilian.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul. Feliați fiecare mango de ambele părți ale gropii pentru a produce 2 felii groase. Cu o lingură mare, scoateți carnea de mango într-o singură bucată din pielea de mango. Repetați cu toate feliile. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați feliile de mango tăiate cu fața în jos pe grătar și grătar până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 2 minute. Întoarceți feliile de mango și grătiți cu 2 minute mai mult. Puneți mango deoparte să se răcească.
Combinați ardeiul roșu, ceapa verde, ardeiul jalapeo și uleiul de măsline într-un castron mare. Când feliile de mango s-au răcit, tăiați-le cubulețe.
Adăugați mango tăiat cubulețe în vasul de amestecare cu suc de lămâie, coriandru și sare și piper. Aruncați pentru a combina. Gustați și reglați condimentele. Pune deoparte.
Periați peștele pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grill pește aproximativ 5 minute pe fiecare parte, până când doar opac în centru.
Garnisiți peștele cu salsa de mango și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.