Biban de mare alb la cuptor cu cartofi beți și orez cu chimen
Bibanul de mare alb copt cu cartofi beți și orez cu chimen este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 503 calorii, 42G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,38 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați vin de orez, fripturi de biban de mare, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Biban de mare praf de chimen pe orez verde, Crockpot Cartofi Dulci Coapte Cu Chili, Chimen Și Var, și Tave (miel cipriot copt și cartofi cu chimen și roșii) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.