Biban de mare aburit cu sos de Tamarind

Biban de mare aburit cu sos de Tamarind
Basul de mare aburit cu sos de Tamarind este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 868 calorii, 105g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $12.02 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, apă, oase de pește fără ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, și Biban de mare aburit cu vanilie, legume pentru copii și sos Cappuccino.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, acoperiți pulpa de tamarind cu 1 1/4 căni de apă și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți tigaia de sos de pe foc și lăsați să stea, amestecând ocazional, până când pulpa de tamarind se înmoaie și se descompune, aproximativ 15 minute. Treceți tamarindul printr-o sită fină, apăsând tare pentru a extrage cât mai multă pulpă posibil. Aruncați fibrele și semințele în sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
TamarindTamarind
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen și coriandru la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați condimentele pe o farfurie pentru a se răci, apoi macinați-le fin într-o râșniță de condimente. Într-un blender, combinați condimentele măcinate cu laptele de cocos, arahide, ghimbir, harissa și toate, cu excepția a 1 lingură de piure de tamarind și amestecați pentru a face un piure neted și aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
TamarindTamarind
HarissaHarissa
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați oasele de pește și gătiți la foc moderat până când peștele de pe oase este opac, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Adăugați scallions și usturoi și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă 6 linguri de piure aromat (Vezi nota).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Adăugați restul de 2 căni de apă și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 20 de minute. Se strecoară bulionul într-o cratiță mică și se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Acoperiți stocul și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, fierbeți ceapa perlată la foc moderat până când sunt fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Scurgeți ceapa de perle și întoarceți-le în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Adăugați 1 linguriță de unt, agitați tigaia pentru a acoperi ceapa și păstrați-le calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Condimentați fileurile de pește cu sare și piper și așezați-le, cu pielea în sus, pe o farfurie rezistentă la căldură care se potrivește perfect într-o tigaie mare și adâncă. Puneți 3 bile de folie mototolită în tigaie, adăugați 1 inch de apă și aduceți la fierbere. Așezați cu grijă farfuria pe bilele de folie, acoperiți tigaia și aburiți peștele la foc mare până când carnea se desprinde ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Într-un blender, combinați bulionul cu sucul de lămâie, 1 lingură rezervată de piure de tamarind și restul de 2 linguri de unt și amestecați până se spumează. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă din nou. Puneți fileurile în farfurii de supă și turnați sosul de tamarind în jurul lor. Amestecați menta în ceapa perlată, aranjați-le în jurul peștelui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
TamarindTamarind
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista