Biban de mare aburit cu sos de Tamarind
Basul de mare aburit cu sos de Tamarind este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 868 calorii, 105g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $12.02 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, apă, oase de pește fără ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, și Biban de mare aburit cu vanilie, legume pentru copii și sos Cappuccino.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, acoperiți pulpa de tamarind cu 1 1/4 căni de apă și aduceți la foc mic.
Scoateți tigaia de sos de pe foc și lăsați să stea, amestecând ocazional, până când pulpa de tamarind se înmoaie și se descompune, aproximativ 15 minute. Treceți tamarindul printr-o sită fină, apăsând tare pentru a extrage cât mai multă pulpă posibil. Aruncați fibrele și semințele în sită.
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen și coriandru la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Transferați condimentele pe o farfurie pentru a se răci, apoi macinați-le fin într-o râșniță de condimente. Într-un blender, combinați condimentele măcinate cu laptele de cocos, arahide, ghimbir, harissa și toate, cu excepția a 1 lingură de piure de tamarind și amestecați pentru a face un piure neted și aromat.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare.
Adăugați oasele de pește și gătiți la foc moderat până când peștele de pe oase este opac, aproximativ 10 minute.
Adăugați scallions și usturoi și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă 6 linguri de piure aromat (Vezi nota).
Adăugați restul de 2 căni de apă și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 20 de minute. Se strecoară bulionul într-o cratiță mică și se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Acoperiți stocul și păstrați-l la cald.
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, fierbeți ceapa perlată la foc moderat până când sunt fragede, aproximativ 6 minute.
Scurgeți ceapa de perle și întoarceți-le în cratiță.
Adăugați 1 linguriță de unt, agitați tigaia pentru a acoperi ceapa și păstrați-le calde.
Condimentați fileurile de pește cu sare și piper și așezați-le, cu pielea în sus, pe o farfurie rezistentă la căldură care se potrivește perfect într-o tigaie mare și adâncă. Puneți 3 bile de folie mototolită în tigaie, adăugați 1 inch de apă și aduceți la fierbere. Așezați cu grijă farfuria pe bilele de folie, acoperiți tigaia și aburiți peștele la foc mare până când carnea se desprinde ușor, aproximativ 8 minute.
Într-un blender, combinați bulionul cu sucul de lămâie, 1 lingură rezervată de piure de tamarind și restul de 2 linguri de unt și amestecați până se spumează. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă din nou. Puneți fileurile în farfurii de supă și turnați sosul de tamarind în jurul lor. Amestecați menta în ceapa perlată, aranjați-le în jurul peștelui și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.