Bețișoare crocante de dovlecel cu baie de măsline
Crispy Zucchini bastoane cu baie de măsline este un lactate gratuite și vegetariene farfurie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 623 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, dovlecei, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Bețișoarele De Pâine Olive Garden, Bastoane De Pește Crocante, și Bastoane De Pește Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1 cană de făină cu berea într-un bol mare până se omogenizează.
Se toarnă printr-o strecurătoare într-un alt bol și se lasă să stea 1 oră. Subțire cu bere suplimentară chiar înainte de prăjire, dacă este necesar. Ar trebui să fie consistența aluatului de clătite.
Între timp, amestecați maioneza cu măslinele și sucul de lămâie într-un bol mic. Subțire cu 1 până la 2 linguri de apă, dacă doriți. Păstrați acoperit la frigider până când este gata să serviți dovlecelul. Face aproximativ 1 1 4 / ceașcă.
Tăiați dovleceii în bețișoare care măsoară 3/4 inci lățime și 4 inci lungime.
Încălziți 3 până la 4 inci de ulei într-o cratiță mare adâncă până când un termometru de prăjit cu grăsime adâncă ajunge la 360 de grade F.
Combinați restul de 1/2 cană de făină cu sare și piper într-un castron puțin adânc sau farfurie.
Adăugați dovlecelul și aruncați pentru a acoperi în făină.
Se transferă într-o sită și se agită pentru a îndepărta excesul de făină. Lucrând în loturi, scufundați în aluat, lăsând excesul să se scurgă. Se prăjește până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară cu sare.
Serviți maioneza de măsline pe partea laterală pentru scufundare.