Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bețișoarele de pește fanteziste. Această rețetă face 4 porții cu 367 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, sare kosher, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Bețe De Pește Fanteziste, Fancy Fish ' N ' Chips, și Bețișoare de pește fără prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se acoperă o foaie de copt cu spray de gătit și se întinde uniform cu ulei; se încălzește la cuptor 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Combinați făina și piperul negru într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Combinați 1/2 cană de bere, amestec de muștar, suc de lămâie, albușuri și ou într-un vas puțin adânc; se amestecă cu un tel până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Suc De Lămâie
Muștar
Bere
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Puneți panko, semințe de dovleac, chimen și piper chipotle într-un robot de bucătărie; pulsează de 20 de ori sau până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Chimen
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
7
Puneți amestecul panko într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
8
Presărați peștele uniform cu sare. Lucrând cu o bucată la un moment dat, dragați peștele în amestec de făină. Se înmoaie în amestecul de ouă și se dragează în amestecul panko până se acoperă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Pește
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
9
Scoateți foaia de copt preîncălzită din cuptor; puneți peștele pe tigaie și reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Tigaie
10
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Serviți imediat cu sos și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Sos
12
Alegere durabilă: dacă halibutul Pacific nu este disponibil, puteți utiliza polacul din Alaska și Codul Pacificului SUA ca alternative.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.