Bețe De Pește Fanteziste

Bețe De Pește Fanteziste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bețișoarele de pește fanteziste. Această rețetă face 4 porții cu 367 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, sare kosher, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Bețe De Pește Fanteziste, Fancy Fish ' N ' Chips, și Bețișoare de pește fără prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se acoperă o foaie de copt cu spray de gătit și se întinde uniform cu ulei; se încălzește la cuptor 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Combinați făina și piperul negru într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Combinați 1/2 cană de bere, amestec de muștar, suc de lămâie, albușuri și ou într-un vas puțin adânc; se amestecă cu un tel până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
BereBere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Puneți panko, semințe de dovleac, chimen și piper chipotle într-un robot de bucătărie; pulsează de 20 de ori sau până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
ChimenChimen
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Puneți amestecul panko într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
8
Presărați peștele uniform cu sare. Lucrând cu o bucată la un moment dat, dragați peștele în amestec de făină. Se înmoaie în amestecul de ouă și se dragează în amestecul panko până se acoperă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
PeștePește
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
9
Scoateți foaia de copt preîncălzită din cuptor; puneți peștele pe tigaie și reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Serviți imediat cu sos și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
SosSos
12
Alegere durabilă: dacă halibutul Pacific nu este disponibil, puteți utiliza polacul din Alaska și Codul Pacificului SUA ca alternative.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista