Bezele Clasice De Vanilie
Marshmallows clasic de vanilie este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare, amidon de cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Marshmallows clasice și unele variante, Bezele Bourbon-Vanilie, și Marshmallows De Bază Cu Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru acoperire:Cerneti zaharul pudra si amidonul de porumb sau amidonul de cartofi impreuna intr-un castron mare; pus deoparte.Pentru marshmallows: acoperiți ușor o tigaie de 8 pe 8 inci cu spray de gătit; pus deoparte.
Bateți împreună gelatina și 1/2 cană de apă rece într-un castron mic pentru microunde și lăsați să se înmoaie la temperatura camerei timp de 5 minute.Se amestecă împreună zahărul, 1/4 cană din siropul de porumb, restul de 1/4 cană de apă și sarea într-o cratiță medie la foc mare. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional, până când temperatura ajunge la 240 km f pe un termometru pentru bomboane/grăsimi. Între timp, turnați restul de 1/4 cană de sirop de porumb în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel. Cuptorul cu microunde gelatina la mare până se topește complet, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă în vasul mixerului. Rotiți mixerul la scăzut și mențineți-l în funcțiune.Când siropul ajunge la 240 F, turnați-l încet în vasul mixerului (mixerul ar trebui să funcționeze în continuare). Măriți viteza la mediu și bateți timp de 5 minute. Măriți viteza la medie și bateți încă 5 minute.
Adăugați vanilia, creșteți viteza la cea mai mare setare și bateți până când este alb opac, pufos și triplat în volum, cu aproximativ 1 până la 2 minute în plus.
Turnați amestecul de marshmallow în tigaia pregătită și folosiți o spatulă offset pentru a-l netezi în colțuri. Cerneti 1/2 cana de acoperire uniform si generos deasupra; puneți stratul rămas deoparte.
Lăsați marshmallow-ul să fie descoperit timp de cel puțin 6 ore într-un loc răcoros și uscat.Folosiți un cuțit pentru a slăbi placa de marshmallow de pe marginile tigaiei. Îndepărtați o suprafață de lucru cu un strat subțire de acoperire rezervată. Inversați placa de marshmallow pe suprafața de lucru și pudrați-o cu mai multă acoperire.
Tăiați în bucăți de orice dimensiune doriți (un tăietor de pizza funcționează excelent pentru pătrate). Scufundați marginile lipicioase ale marshmallows în stratul rămas, bătând excesul. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 1 lună.Variație: creșteți aroma de vanilie adăugând o fasole de vanilie răzuită sau o pastă de pastă pură de fasole de vanilie împreună cu extractul de vanilie.