Bezele Bourbon-Vanilie

Bezele Bourbon-Vanilie
Bourbon-vanilie Marshmallows este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 64 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Max și Eli Sussman 'S S' mores cu bezele de arțar-Bourbon, George Caramelin: Cupcakes cu scorțișoară de ciocolată cu glazură de Bourbon de fasole de vanilie, sos de caramel Bourbon și nuci pecan confiate, și Bezele Clasice De Vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit mic și ascuțit, împărțiți boabele de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-un castron mic. Rezervați păstăile de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Transferați aproximativ o treime din semințe într-un al doilea castron mic și adăugați 1 lingură de zahăr de cofetărie. Folosind un mortar sau spatele unei linguri, bateți și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
BolBol
3
Adăugați zahărul rămas de cofetari și amestecați pentru a combina. Acoperiți și lăsați să stea cel puțin 1 oră. Faceți înainte: zahărul vanilat poate fi făcut înainte și depozitat, într-un recipient etanș la temperatura camerei, la nesfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Zahăr VanilatZahăr Vanilat
4
Adăugați bourbonul la semințele de vanilie rămase și bateți pentru a dispersa semințele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
VanilieVanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci cu ulei vegetal. Folosind o sită mică, cu ochiuri fine, pudrați tigaia cu generozitate cu zahărul vanilat, eliminând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr VanilatZahăr Vanilat
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
SitaSita
6
Puneți 1/2 cană de apă în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
7
Presărați gelatina în vas și amestecați scurt pentru a vă asigura că toată gelatina este în contact cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lăsați să se înmoaie în timp ce faceți siropul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
9
Într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, combinați zahărul granulat, siropul de porumb, sarea și 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se pune la foc moderat și se fierbe, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
11
Adăugați păstăile de fasole de vanilie răzuite în oală, apoi puneți un termometru pentru bomboane în siropul de zahăr care fierbe și continuați să fierbeți (amestecul se poate spuma, așa că reduceți ușor focul dacă este necesar), fără a amesteca, până când termometrul înregistrează 240 circulari F (etapa soft-ball).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Sirop SimpluSirop Simplu
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea scurt până când bulele se disipează ușor. Folosind clești, îndepărtați cu grijă păstăile de fasole de vanilie și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CleșteClește
13
Cu mixerul la viteză mică, turnați siropul de zahăr fierbinte în gelatina înmuiată într-un flux subțire pe partea laterală a bolului. Creșteți treptat viteza mixerului la mare și bateți până când marshmallow-ul este foarte gros și formează o panglică groasă atunci când telul este ridicat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Sirop SimpluSirop Simplu
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
14
Bateți amestecul de semințe de bourbon–vanilie pentru a dispersa semințele, apoi adăugați la marshmallow și bateți până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
VanilieVanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Răsturnați marshmallow în tigaia pregătită (va fi foarte lipicioasă) și folosiți vârfurile degetelor umede pentru a o întinde uniform și a netezi partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Lăsați să stea, neacoperit la temperatura camerei, până când suprafața nu mai este lipicioasă și puteți trage ușor marshmallow-ul departe de părțile laterale ale tigaiei cu vârful degetelor, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Pudrați o tăietură cu zahăr vanilat. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a trage părțile laterale ale marshmallow-ului de la marginea tigaiei (folosiți spatula pentru a slăbi marshmallow-ul din partea de jos a tigaiei, dacă este necesar) și inversați pe tăbliță. Pudrați blatul cu zahăr vanilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr VanilatZahăr Vanilat
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
18
Periați un cuțit lung subțire sau un cuțit de bucătar cu ulei vegetal și praf cu zahăr vanilat pentru a preveni lipirea; continuați să prăfuiți cuțitul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr VanilatZahăr Vanilat
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
19
Tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în optimi, pentru a forma un total de 64 de pătrate. (Pentru marshmallows mai mari, tăiați longitudinal în 6 benzi, apoi transversal în șesimi, pentru a forma un total de 36 de pătrate.) Înveliți marshmallows, pe rând, în zahărul cofetarilor, folosind o perie de patiserie pentru a îndepărta orice exces. Faceți înainte: Marshmallows pot fi depozitate, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase, timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista