Bezele Bourbon-Vanilie
Bourbon-vanilie Marshmallows este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 64 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Max și Eli Sussman 'S S' mores cu bezele de arțar-Bourbon, George Caramelin: Cupcakes cu scorțișoară de ciocolată cu glazură de Bourbon de fasole de vanilie, sos de caramel Bourbon și nuci pecan confiate, și Bezele Clasice De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit mic și ascuțit, împărțiți boabele de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-un castron mic. Rezervați păstăile de fasole de vanilie.
Transferați aproximativ o treime din semințe într-un al doilea castron mic și adăugați 1 lingură de zahăr de cofetărie. Folosind un mortar sau spatele unei linguri, bateți și amestecați împreună.
Adăugați zahărul rămas de cofetari și amestecați pentru a combina. Acoperiți și lăsați să stea cel puțin 1 oră. Faceți înainte: zahărul vanilat poate fi făcut înainte și depozitat, într-un recipient etanș la temperatura camerei, la nesfârșit.
Adăugați bourbonul la semințele de vanilie rămase și bateți pentru a dispersa semințele. Pune deoparte.
Periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci cu ulei vegetal. Folosind o sită mică, cu ochiuri fine, pudrați tigaia cu generozitate cu zahărul vanilat, eliminând orice exces.
Puneți 1/2 cană de apă în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.
Presărați gelatina în vas și amestecați scurt pentru a vă asigura că toată gelatina este în contact cu apa.
Lăsați să se înmoaie în timp ce faceți siropul de zahăr.
Într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, combinați zahărul granulat, siropul de porumb, sarea și 1/2 cană de apă.
Se pune la foc moderat și se fierbe, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați păstăile de fasole de vanilie răzuite în oală, apoi puneți un termometru pentru bomboane în siropul de zahăr care fierbe și continuați să fierbeți (amestecul se poate spuma, așa că reduceți ușor focul dacă este necesar), fără a amesteca, până când termometrul înregistrează 240 circulari F (etapa soft-ball).
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea scurt până când bulele se disipează ușor. Folosind clești, îndepărtați cu grijă păstăile de fasole de vanilie și aruncați-le.
Cu mixerul la viteză mică, turnați siropul de zahăr fierbinte în gelatina înmuiată într-un flux subțire pe partea laterală a bolului. Creșteți treptat viteza mixerului la mare și bateți până când marshmallow-ul este foarte gros și formează o panglică groasă atunci când telul este ridicat, aproximativ 5 minute.
Bateți amestecul de semințe de bourbon–vanilie pentru a dispersa semințele, apoi adăugați la marshmallow și bateți până se încorporează.
Răsturnați marshmallow în tigaia pregătită (va fi foarte lipicioasă) și folosiți vârfurile degetelor umede pentru a o întinde uniform și a netezi partea superioară.
Lăsați să stea, neacoperit la temperatura camerei, până când suprafața nu mai este lipicioasă și puteți trage ușor marshmallow-ul departe de părțile laterale ale tigaiei cu vârful degetelor, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pudrați o tăietură cu zahăr vanilat. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a trage părțile laterale ale marshmallow-ului de la marginea tigaiei (folosiți spatula pentru a slăbi marshmallow-ul din partea de jos a tigaiei, dacă este necesar) și inversați pe tăbliță. Pudrați blatul cu zahăr vanilat.
Periați un cuțit lung subțire sau un cuțit de bucătar cu ulei vegetal și praf cu zahăr vanilat pentru a preveni lipirea; continuați să prăfuiți cuțitul după cum este necesar.
Tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în optimi, pentru a forma un total de 64 de pătrate. (Pentru marshmallows mai mari, tăiați longitudinal în 6 benzi, apoi transversal în șesimi, pentru a forma un total de 36 de pătrate.) Înveliți marshmallows, pe rând, în zahărul cofetarilor, folosind o perie de patiserie pentru a îndepărta orice exces. Faceți înainte: Marshmallows pot fi depozitate, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase, timp de 1 lună.