Bezea Pecan-Mocha

Bezea Pecan-Mocha
Bezea Pecan-Mocha ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 108 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Un amestec de nuci pecan, sare kosher grosieră, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați bezea de mentă mocha, Bezea Umplută Cu Cremă De Mocha, și Bezea Mocha Cu Cremă De Whisky Jameson, Sos De Ciocolată Și pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Linia de hârtie mare de copt mare cu hârtie pergament. Apăsați zahărul brun și pudra de cacao prin sită într-un castron mic pentru a îndepărta orice bulgări; bateți pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou, sarea grosieră și crema de tartru într-un castron mediu până când încep să se formeze vârfuri foarte moi. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahăr, apoi pudră de espresso; bateți până se formează vârfuri medii. Bateți în amestecul de zahăr brun cu linguri. Continuați să bateți până când bezea este foarte rigidă și lucioasă, 2 până la 3 minute. Îndoiți pecanele tocate și chipsurile de ciocolată, dacă doriți. Aruncați amestecul cu linguri rotunjite pe foaia pregătită, distanțându-se la aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Crema De TartruCrema De Tartru
Espresso InstantEspresso Instant
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Zahăr BrunZahăr Brun
Sare GrosierăSare Grosieră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați 1 pecan pe jumătate deasupra fiecărei bezea, apăsând foarte ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
3
Coaceți bezea până se usucă, dar încă ușor moale când este apăsat cu degetul, aproximativ 25 de minute. Opriți cuptorul. Se răcește bezea în cuptor cu ușa închisă până când este crocantă, aproximativ 1 1/2 ore. Faceți înainte: bezeaua poate fi făcută cu până la 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista