Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată. Această rețetă face 2 porții cu 838 calorii, 13g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 132 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr tos auriu, zahăr glazură și pudră de cacao, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bezea De Ciocolată-Alune, Bezea Cu Ciocolată Cu Alune, și Tarta cu praline cu ciocolata si alune.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 120C / 100C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru bezea, bateți albușurile cu sucul de lămâie până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați zahărul tos și continuați să bateți până se înțepenește, adăugați zahărul glazurat și nucile măcinate, apoi pliați ușor până se combină uniform. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt și pipeți sau lingurați runde de bezea în discuri de 7 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
Rulou Cu Fructe Galben
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Coaceți timp de 1-2 ore până când este crocant afară, dar încă moale în centru. Se lasă să se răcească. Ai nevoie de 3 runde de persoană. Resturile pot fi păstrate într-un recipient etanș timp de aproximativ 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Pentru a face pralina de alune, încălziți o tigaie mică pe bază de greu la foc mediu și gătiți zahărul tos până se topește și capătă o culoare bogată de caramel. Rotiți cu grijă alunele în jurul tigaiei (aveți grijă, zahărul este foarte fierbinte) și lăsați-le să se caramelizeze și să se rumenească aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare Caramel
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Praline
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Faceți sosul de ciocolată încălzind împreună 75 ml apă, zahărul tos și pudra de cacao până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Zahăr Caster
Hârtie De Orez
3 Căni De Nectar De Pere
8
Se toarnă peste ciocolată și se bate bine până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Pentru a servi, bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Tăiați mărunt pralina răcită manual sau într-un robot de bucătărie. Se amestecă cea mai mare parte prin frisca, lăsând puțin deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Praline
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Așezați un disc de bezea pe fiecare farfurie și acoperiți cu puțină cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
11
Adăugați un alt disc, mai multă cremă, urmat de discul final. Se acoperă cu zahăr glazură, pudră de cacao și o parte din pralina tocată rezervată, apoi se lingă în jurul unui sos de ciocolată