Bezea Cu Nucă De Cocos-Fistic
Bezea de nucă de cocos-fistic este o fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 48 de porții cu 46 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți amidon de porumb, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bezea cu fistic cu fructe de padure de vara, Prune siropoase cu bezea de fistic, și Bezea De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 și poziționați rafturile în treimile medii și inferioare. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Într-un robot de bucătărie, pulsați nuca de cocos, 1/3 cană de zahăr și amidonul de porumb până la măcinat fin. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu biciul, bateți albușurile și sarea la viteză medie-mare până se formează vârfuri ferme.
Adăugați restul de 2/3 cană de zahăr, câte 1 lingură pe rând și bateți până se înțepenesc. Îndoiți amestecul de nucă de cocos.
Transferați bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea de 1/2 inch. Pipeți movile de bezea de 1 1/2 inch pe foile de copt, la o distanță de aproximativ 1 inch.
Presărați fisticul și coaceți timp de 25 de minute, până când bezeaua se rumeneste foarte ușor și se fixează, dar nu se usucă; deplasați foile de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului pentru o coacere uniformă. Opriți cuptorul, sprijiniți ușa deschisă de aproximativ 8 inci și lăsați bezeaua să se usuce timp de 1 oră.
Transferați foile de copt în rafturi și lăsați fursecurile să se răcească complet.