Bezea Cu Nucă De Cocos-Fistic

Bezea Cu Nucă De Cocos-Fistic
Bezea de nucă de cocos-fistic este o fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 48 de porții cu 46 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți amidon de porumb, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bezea cu fistic cu fructe de padure de vara, Prune siropoase cu bezea de fistic, și Bezea De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 și poziționați rafturile în treimile medii și inferioare. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un robot de bucătărie, pulsați nuca de cocos, 1/3 cană de zahăr și amidonul de porumb până la măcinat fin. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu biciul, bateți albușurile și sarea la viteză medie-mare până se formează vârfuri ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați restul de 2/3 cană de zahăr, câte 1 lingură pe rând și bateți până se înțepenesc. Îndoiți amestecul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Transferați bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea de 1/2 inch. Pipeți movile de bezea de 1 1/2 inch pe foile de copt, la o distanță de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Presărați fisticul și coaceți timp de 25 de minute, până când bezeaua se rumeneste foarte ușor și se fixează, dar nu se usucă; deplasați foile de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului pentru o coacere uniformă. Opriți cuptorul, sprijiniți ușa deschisă de aproximativ 8 inci și lăsați bezeaua să se usuce timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați foile de copt în rafturi și lăsați fursecurile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista