Bezea Cu Ciocolată Și Fistic
Ciocolata-fistic bezea ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 15 cenți pe porție. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, albușuri de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Bezea Cu Nucă De Cocos-Fistic, Prune siropoase cu bezea de fistic, și Bezea cu fistic cu fructe de padure de vara.
Instrucțiuni
Căptușiți două foi de copt de 10 pe 15 inci cu pergament de gătit sau căptușeli de copt din silicon. Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie-mare, bateți albușurile și sarea doar până se formează vârfuri rigide (dar nu uscate), 2 până la 4 minute. Reduceți viteza la mediu și adăugați zahăr treptat, bătând până când s-a dizolvat și albușurile sunt lucioase și ca cremă de marshmallow în textură, aproximativ 3 minute.
Cu o spatulă flexibilă, pliați ușor în ciocolată, fistic și coajă de portocală.
Aruncați amestecul în porții de lingură la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt. Dacă doriți, rotiți partea din spate a unei linguri (sau degetul) în jurul cookie-urilor pentru a forma.
Coaceți într-un cuptor cu convecție 250 obișnuit sau 225 până când bezeaua pare setată și abia încep să devină auriu pal la margini, aproximativ 50 de minute, schimbând pozițiile foii de copt la jumătatea coacerii. Opriți cuptorul și lăsați fursecurile în interior pe foi până se usucă în centru (rupeți unul pentru a testa), cel puțin 4 ore sau până la Păstrați etanș la temperatura camerei până la 2 săptămâni.