Bezea cu ciocolată cu înghețată, bomboane de mentă și sos de ciocolată-mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați bezea cu ciocolată cu înghețată, bomboane de mentă și sos de ciocolată-mentă. O porție conține 686 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă, înghețată cu băț de mentă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bezea Cu Ciocolată Cu Mentă Fără Gluten, Bezea Mocha Cu Cremă De Whisky Jameson, Sos De Ciocolată Și, și bezea cu mentă de ciocolată neagră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 225. Căptușiți 2 foi mari de copt grele cu hârtie pergament. Folosind un castron mic sau o cutie ca ghid, urmăriți trei cercuri cu diametrul de 4 inci pe pergament pe fiecare foaie de copt; întoarceți pergamentul (cercurile vor apărea).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
2
Ungeți pergamentul cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Bateți zahărul pudră și 2 linguri de zahăr într-un castron mic pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou și sarea într-un castron mare până când este spumos și începeți să țineți vârfuri moi. Bateți încet în 1/2 cană de zahăr; continuați să bateți până când albii sunt rigizi și strălucitori. Îndoiți amestecul de zahăr pudră, apoi ciocolata. Lingura bezea de generos 1/2 cupfuls în centrul fiecărui cerc. Folosind spatele lingurii, întindeți bezea la marginea cercului și Centrul de liniuță pentru a forma un bol superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Albușuri De Ou
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
4
Coaceți bezea până când sunt crocante, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Așezați foile de copt pe rafturi; se răcește complet. (Bezeaua poate fi pregătită cu 4 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Aduceți smântâna, apa și zahărul la fiert în cratiță medie la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura la minim; adăugați ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți până se topește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se ia de pe foc; se amestecă extractul. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți sosul la foc mic înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
4
Așezați 1 bezea în centrul fiecărei farfurii. Se acoperă cu linguri de înghețată.