Bezea cu ciocolată cu înghețată, bomboane de mentă și sos de ciocolată-mentă

Bezea cu ciocolată cu înghețată, bomboane de mentă și sos de ciocolată-mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați bezea cu ciocolată cu înghețată, bomboane de mentă și sos de ciocolată-mentă. O porție conține 686 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă, înghețată cu băț de mentă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bezea Cu Ciocolată Cu Mentă Fără Gluten, Bezea Mocha Cu Cremă De Whisky Jameson, Sos De Ciocolată Și, și bezea cu mentă de ciocolată neagră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 225. Căptușiți 2 foi mari de copt grele cu hârtie pergament. Folosind un castron mic sau o cutie ca ghid, urmăriți trei cercuri cu diametrul de 4 inci pe pergament pe fiecare foaie de copt; întoarceți pergamentul (cercurile vor apărea).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Ungeți pergamentul cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Bateți zahărul pudră și 2 linguri de zahăr într-un castron mic pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou și sarea într-un castron mare până când este spumos și începeți să țineți vârfuri moi. Bateți încet în 1/2 cană de zahăr; continuați să bateți până când albii sunt rigizi și strălucitori. Îndoiți amestecul de zahăr pudră, apoi ciocolata. Lingura bezea de generos 1/2 cupfuls în centrul fiecărui cerc. Folosind spatele lingurii, întindeți bezea la marginea cercului și Centrul de liniuță pentru a forma un bol superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
4
Coaceți bezea până când sunt crocante, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați foile de copt pe rafturi; se răcește complet. (Bezeaua poate fi pregătită cu 4 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Aduceți smântâna, apa și zahărul la fiert în cratiță medie la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura la minim; adăugați ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți până se topește.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc; se amestecă extractul. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți sosul la foc mic înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
4
Așezați 1 bezea în centrul fiecărei farfurii. Se acoperă cu linguri de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
5
Stropiți cu sos de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
6
Se presară cu bomboane tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista