Bezea Cu Ciocolată
Rețeta bezea cu ciocolată ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 42 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bezea cu ciocolată cu căpșuni, Bezea Cu Ciocolată Cu Alune, și Bezea Cu Ciocolată Cu Nuci De Curmale.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu pentru Tel) la viteză mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până când sunt groase și spumoase. Adăugați treptat zahăr și continuați să bateți până când amestecul menține vârfuri rigide și strălucitoare. Cu o spatulă, pliați în extract de migdale și ciocolată tocată.
Puneți amestecul de bezea în movile de 1 inch lățime, la aproximativ 1 inch distanță, pe foi de copt căptușite cu pergament sau untate și făinate de 12 pe 15 inci (Vezi notele).
Coaceți bezea într-un cuptor de 275 până când este uscat și ferm pentru a atinge exteriorul și aproape uscat în interior (rupeți unul deschis pentru a testa), 30 până la 35 de minute; comutați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Lăsați să se răcească timp de 5 minute pe foi, apoi glisați o spatulă sub bezea și transferați-o în rafturi pentru a se răci complet.