Bezea Cu Ciocolată

Bezea Cu Ciocolată
Rețeta bezea cu ciocolată ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 42 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bezea cu ciocolată cu căpșuni, Bezea Cu Ciocolată Cu Alune, și Bezea Cu Ciocolată Cu Nuci De Curmale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu pentru Tel) la viteză mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până când sunt groase și spumoase. Adăugați treptat zahăr și continuați să bateți până când amestecul menține vârfuri rigide și strălucitoare. Cu o spatulă, pliați în extract de migdale și ciocolată tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
2
Puneți amestecul de bezea în movile de 1 inch lățime, la aproximativ 1 inch distanță, pe foi de copt căptușite cu pergament sau untate și făinate de 12 pe 15 inci (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți bezea într-un cuptor de 275 până când este uscat și ferm pentru a atinge exteriorul și aproape uscat în interior (rupeți unul deschis pentru a testa), 30 până la 35 de minute; comutați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Lăsați să se răcească timp de 5 minute pe foi, apoi glisați o spatulă sub bezea și transferați-o în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții42
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista