Betty Crocker picant Mexicali copane

Betty Crocker picant Mexicali copane
Betty Crocker picant Mexicali copane ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 1 și costă 2,9 USD pe porție. O porție conține 1372 calorii, 107G de proteine, și 66g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sos de piper, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare includ Betty Crocker picant Mexicali copane, c404-Betty Crocker, și Betty Crocker ' s Tex-Mex omletă.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate47
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista