Berry și pepene galben Napoleon
Berry și pepene galben Napoleon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 808 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, mure, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Lemon Berry Napoleon, Boabe Proaspete Napoleon, și Berry Napoleon cu Marele Marnier Sabayon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți frișca până se spumă; adăugați treptat zahăr pudră și vanilie, bătând până se formează vârfuri moi. Pune deoparte.
Tăiați felii de 3 (3/4 inci grosime) de pe marginile exterioare ale fiecărei miere fără a tăia în cavități. Peel felii.
Tăiați 1 rundă din fiecare felie cu un tăietor rotund de 2 1/2 inch.
Tăiați rundele pe jumătate orizontal. Pune deoparte. Rezervați mierea rămasă pentru alte utilizări.
Tăiați 12 căpșuni pe jumătate pe lungime; feliați căpșunile rămase.
Puneți o movilă de frișcă în centrul fiecărui fel de mâncare. Aranjați 4 jumătăți de căpșuni, tăiate cu fața în jos, în jurul fiecărei movile de frișcă. Acoperiți fiecare movilă de frișcă cu o rundă de miere, zmeură și o păpușă de frișcă. Se acoperă cu o rundă de miere, mure și o păpușă de frișcă. Se acoperă cu o rundă de miere, căpșuni feliate și o păpușă de frișcă.
Garnisiți, dacă doriți, și serviți cu sos de pepene galben.
Notă: pentru o prezentare mai puțin formală, aruncați fructe feliate de mărimea mușcăturii cu frisca îndulcită și sosul de pepene galben.