Berry Crisp

Berry Crisp
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, Berry Crisp ar putea fi o rețetă super fără lactate și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 12. Acest desert are 217 calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 1,04 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de ovăz de gătit rapid, nuci pecan, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 35% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Berry Crisp , Very Berry Crisp și Berry Crisp .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați mierea și uleiul până se omogenizează. Se amestecă ovăzul, făina și nucile pecan până se omogenizează; pus deoparte pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și 1/4 cană concentrat de suc de mere până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o cratiță, combinați sucul de lămâie și concentratul de suc de mere rămas. Se amestecă treptat amestecul de amidon de porumb. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Combinați fructele de pădure într-un 11-in. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți cu amestec de suc de mere; se presară cu amestec de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se clocotește și blatul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista