Berry Crisp
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, Berry Crisp ar putea fi o rețetă super fără lactate și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 12. Acest desert are 217 calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 1,04 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de ovăz de gătit rapid, nuci pecan, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 35% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Berry Crisp , Very Berry Crisp și Berry Crisp .
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați mierea și uleiul până se omogenizează. Se amestecă ovăzul, făina și nucile pecan până se omogenizează; pus deoparte pentru topping.
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și 1/4 cană concentrat de suc de mere până se omogenizează.
Într-o cratiță, combinați sucul de lămâie și concentratul de suc de mere rămas. Se amestecă treptat amestecul de amidon de porumb. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Combinați fructele de pădure într-un 11-in. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți cu amestec de suc de mere; se presară cu amestec de ovăz.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se clocotește și blatul este maro auriu.