Bere-scoici și midii aburite
Bere-scoici aburit și midii este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți bere palidă, unt, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până scoici ai putea urma acest curs principal cu Tacos de desert cu coji subțiri de prăjituri, Ganache de ciocolată, umplutură de fructe proaspete și CocoWhip de tei ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Scoici sau midii aburite, Midii și scoici aburite, și Scoici sau midii aburite în bulion condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare sau cuptor olandez, încălziți untul și uleiul la foc mediu.
Adăugați șobolani, cimbru și usturoi; gătiți până când șobolanii încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați bere și aduceți la foc mic.
Adăugați scoici și midii; reveniți la un foc mic.
Acoperiți vasul cu un capac și reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti pana cand cojile se deschid, aproximativ 10 minute. Aruncați cojile nedeschise.
Se servește cu pene de lămâie și un bol pentru scoici.