Bere prăjită-midii bătute cu două sosuri
Bere prăjită-midii bătute cu două sosuri este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 465 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână muștar, suc de lămâie, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Bere prăjită-midii bătute cu două sosuri, Pește Prăjit Bătut Cu Bere, și Pui Prăjit Cu Iaurt Bătut Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1/2 cană de maioneză în fiecare dintre cele 2 boluri mici de servire și bateți muștarul în 1 bol.
Bateți coriandru, suc de lămâie și pudră de curry în alt castron. Condimentați sosurile de scufundare cu sare și piper și păstrați-le la rece, acoperite.
Bateți berea în făină într-un castron până se combină bine.
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 4 litri la foc moderat până când termometrul înregistrează 375 F.
În timp ce uleiul se încălzește, midiile se usucă între straturile de prosoape de hârtie, apăsând ușor.
Dragați 10 midii în aluat, lăsând excesul să se scurgă și prăjiți în ulei, amestecând, până se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Transferați midiile ca prăjite cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi condimentați cu sare. Se prăjesc midiile rămase în loturi în același mod, returnând uleiul la 375 km f între loturi.
Serviți midii imediat, cu sosuri de scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.