Bere marinată T-Bone Steak, ceapa Sotate și ciuperci, acoperit cu un ou prăjit

Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da bere marinat friptură T-os, ceapa Sotate și ciuperci, acoperit cu un ou prăjit o încercare. Această rețetă face 2 porții cu 910 calorii, 67g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.79 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ciupercile, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Tocană Philly Cheesesteak cu Ciuperci sotate și ceapă, servită într - un bol de pâine cu aluat acoperit cu Provolone topit, Friptură prăjită cu ceapă spiralizată, ciuperci și brânză albastră, și Chard elvețian acoperit cu ciuperci Portobello marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic amestecați zahărul brun, usturoiul și berea.
Așezați fripturile într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați marinata.
Puneți-l la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Odată ce friptura este marinată, scoateți-o din frigider și puneți-o deoparte, astfel încât carnea să poată crește la temperatura camerei, aproximativ 5 până la 10 minute.
Scoateți fripturile din punga de plastic și uscați fripturile cu prosoape de hârtie.
Se unge cu ulei se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se pune pe grătar. Gatiti timp de 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar. Odată gătit, lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.
Așezați pe farfurii de servire.
Într-o tigaie medie, adăugați unt, ceapă și ciuperci.
Se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se pune în castron și se lasă deoparte. În aceeași tigaie adăugați 2 linguri de ulei. Crăpați ouăle peste tigaie și prăjiți. Odată gata puneți ciupercile, ceapa și ouăle deasupra fripturilor și serviți.