Bere marinată T-Bone Steak, ceapa Sotate și ciuperci, acoperit cu un ou prăjit

Bere marinată T-Bone Steak, ceapa Sotate și ciuperci, acoperit cu un ou prăjit
Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da bere marinat friptură T-os, ceapa Sotate și ciuperci, acoperit cu un ou prăjit o încercare. Această rețetă face 2 porții cu 910 calorii, 67g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.79 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ciupercile, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Tocană Philly Cheesesteak cu Ciuperci sotate și ceapă, servită într - un bol de pâine cu aluat acoperit cu Provolone topit, Friptură prăjită cu ceapă spiralizată, ciuperci și brânză albastră, și Chard elvețian acoperit cu ciuperci Portobello marinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic amestecați zahărul brun, usturoiul și berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați fripturile într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Puneți-l la frigider timp de 2 până la 4 ore.
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Odată ce friptura este marinată, scoateți-o din frigider și puneți-o deoparte, astfel încât carnea să poată crește la temperatura camerei, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți fripturile din punga de plastic și uscați fripturile cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
7
Se unge cu ulei se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se pune pe grătar. Gatiti timp de 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar. Odată gătit, lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați pe farfurii de servire.
9
Într-o tigaie medie, adăugați unt, ceapă și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
11
Se pune în castron și se lasă deoparte. În aceeași tigaie adăugați 2 linguri de ulei. Crăpați ouăle peste tigaie și prăjiți. Odată gata puneți ciupercile, ceapa și ouăle deasupra fripturilor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista