Bere Lime Pui La Gratar

Berea de pui la grătar este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați bere colorată, cilantro, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1059 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 54 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Enchiladas De Pui Cu Var Fiert Cu Bere Picantă, Bere și pui marinat cu var în boluri de Tortilla cu salsa de Mango, și Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos.
Instrucțiuni
Într-un bol, amestecați sucul de lămâie, berea, mierea, usturoiul, coriandrul și sarea și piperul până când mierea se dizolvă.
Se toarnă amestecul peste pui, se acoperă și se marinează timp de 30 de minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor cu ulei.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul; aruncați marinada rămasă. Puneți puiul la grătar până se înmoaie și sucurile se limpezesc, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.