Bere Creveți Fierbe

Bere Creveți Fierbe
Fierberea creveților de bere este o fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $5.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 30 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, amestec de condimente creole, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bere Creveți Fierbe, Coajă Ușoară De Creveți (Fierbere De Creveți), și Creveți Fierbe.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare, aduceți berea, apa, condimentele de fierbere a creveților, sarea, boabele de piper și jumătățile de lămâie stoarse la fierbere la foc mediu. Lăsați amestecul să fiarbă acoperit timp de 10 minute. Între timp, topiți untul într-o cratiță mică și adăugați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați creveții în oala cu bere clocotită, acoperiți și opriți focul. Verificați creveții după 3 minute pentru o culoare roz pe tot parcursul. Folosind o lingură cu fante, scoateți creveții și transferați-i în bolurile de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați 1/2 cană din lichidul care fierbe berea în unt și fierbeți timp de 2 minute, apoi transferați în boluri mici de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Serviți creveții calzi cu sosul de scufundare cu unt pe lateral și nu uitați de bolurile goale pentru cojile de creveți. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Sugestie de servire: îmi place o pâine grozavă de pâine franceză cu asta pentru a umple sosul delicios!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista