Bere caramelizată-burgeri de ceapă și slănină

Nevoie de o curs principal fără lactate? Burgerii caramelizați cu ceapă de bere și slănină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 708 calorii, 52G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, salată română, bere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Caramelizați Cu Ceapă-Slănină, Burgeri de vinete cu bere cu miere-șalotă caramelizată glazurată, și Brânză Bere Caramelizată Ceapă Și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți 1 lingură de slănină picurând la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti aproximativ 15 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Rezervați 1/2 cană de bere. Se amestecă berea rămasă în ceapă.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu și fierbeți neacoperit, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie și lichidul s-a evaporat, aproximativ 30 de minute. Mișto.
Între timp, tocați aproximativ 4 felii de slănină gătită; pune deoparte. Tăiați aproximativ jumătate din amestecul de ceapă; se amestecă în slănină tocată.
Într-un castron mediu, amestecați ceapa tocată și amestecul de slănină în carne de vită.
Adăugați sare și piper. Formați amestecul de carne de vită în 4 torturi mari, mai subțiri în centru și mai groase la margini pentru gătit uniform.
În tigaia de 10 inci, încălziți picăturile de slănină rămase la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele; gatiti 8 minute pentru mediu-rar, 10 minute pentru mediu, 12 minute pentru mediu-bine, intorcand o data. După întoarcere, adăugați 1/2 cană de bere rezervată la burgeri, apoi top burgeri cu brânză. Acoperiți tigaia pentru a topi brânza.
Așezați burgeri pe fundul chiflelor; se acoperă cu frunze de salată, felii de roșii și ceapă caramelizată rămasă.
Tăiați restul de 4 felii de slănină în jumătate; încrucișați 2 bucăți deasupra cepei pe fiecare burger și acoperiți cu blaturi de chifle.