Bere-aluat-sardine prăjite și var
Bere-aluat-prajit sardine și Var este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 583 calorii, 11g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bere, făină, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Beer Batter Fried Okra, Aluat de bere pentru pește prăjit, și Ken ' s Beer Batter Fried Catfish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron bateți berea și sarea în făină până se omogenizează.
Scurgeți sardinele și uscați-le.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul la foc moderat, până când un termometru cu grăsime adâncă înregistrează 375 F. lucrând în loturi de aproximativ 8 și ținând sardinele la capătul capului pentru a evita ruperea, dragați peștele în aluat pentru a acoperi complet, trăgând ușor pe partea laterală a bolului pentru a îndepărta excesul și prăjiți, amestecând, până devin aurii, 2 până la 3 minute. Cu o lingură cu fante transferați sardinele ca prăjite pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Prăjiți pene de var în ulei până când încep să devină aurii, aproximativ 30 de secunde și transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Serviți sardinele cu var.