Benzi De Filet Acidulat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fâșiile de filet. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 602 calorii, 29G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, sos de grătar, condimente de lămâie-piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Benzi De Mușchi De Ghimbir, Fâșii de mușchi peste orez, și Picant Rotund Friptură Benzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente.
Tăiați friptura în patru benzi largi; se adaugă la marinată. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 2-3 ore sau peste noapte, întorcându-se o dată.
Scurgeți și aruncați marinada. Înfășurați o fâșie de slănină în jurul fiecărei bucăți de friptură; fixați cu o scobitoare.
Se presara cu lamaie-piper. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu-mic sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 10-15 minute, întorcându-se ocazional, până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru)
Combinați ingredientele glazurii; periați peste fripturi. Grătiți până când glazura este încălzită. Aruncați scobitori.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.