Benedict De Pui Cu Fața Deschisă

Benedict De Pui Cu Fața Deschisă
Open-Faced Chicken Benedict este un mic dejun care servește 6. O porție conține 486 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 1,88 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită slănină Canadiană, maioneză, sare și suc de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri De Pui Cu Față Deschisă, Plăcintă Cu Pui Cu Față Deschisă, și Burgeri Cu Avocado De Pui Cu Față Deschisă.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul la 1/4 in. grosime. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, boiaua, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați puiul, câte o bucată pe rând, și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
3
Într-o tigaie mare, gătiți puiul în ulei până se rumenesc și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați pe un platou și păstrați-l cald. Bacon brun în aceeași tigaie, întorcându-se o dată; scoateți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Pentru sos, combinați smântână, maioneză, suc de lămâie, muștar și piper într-o cratiță mică. Gatiti, amestecand continuu, pana se incalzeste; țineți la foc mic (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
MuștarMuștar
PiperPiper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Așezați jumătățile de brioșe englezești pe o foaie de copt. Topiți fiecare cu o felie de slănină, o jumătate de piept de pui și 2 linguri de sos. Se fierbe până se clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Brioșă EnglezăBrioșă Engleză
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt

Vin recomandat: Chardonnay, Cava

Ouă Benedict în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay și Cava. Vinul spumant-cu al nostru fără suc de portocale-este o alegere evidentă pentru ouă. Cu sos olandez untos, totuși, ați putea opta pentru un vin alb mai plin, cum ar fi chardonnay. Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista