Beigneturi din Cartierul Francez
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă beigneturile din Cartierul Francez. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 287 de calorii . Această rețetă are 36 de porții și costă 17 cenți per porție. 122 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergi la magazin și cumpără lapte evaporat, ouă, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și brioșele French Quarter Bananas Foster , beigneturile și beigneturile Bourbon Street .
Instrucțiuni
Amestecă apa, zahărul și drojdia într-un bol mare și lasă-le să stea 10 minute.
Într-un alt bol, bateți ouăle, sarea și laptele evaporat împreună.
Amestecați amestecul de ouă cu amestecul de drojdie. Într-un bol separat, măsurați făina pentru pâine.
Adăugați 3 căni de făină în amestecul de drojdie și amestecați pentru a omogeniza.
Adăugați grăsimea și continuați să amestecați în timp ce adăugați și făina rămasă.
Scoateți aluatul din bol, așezați-l pe o suprafață ușor înfăinată și frământați până devine omogen. Pulverizați un bol mare cu spray antiaderent. Puneți aluatul în bol și acoperiți-l cu folie alimentară sau un prosop.
Se lasă la dospit într-un loc cald timp de cel puțin 2 ore.
Preîncălziți uleiul într-o friteuză la 175 de grade Celsius.
Adăugați zahărul pudră într-o pungă de hârtie sau plastic și puneți-l deoparte.
Întindeți aluatul până la o grosime de aproximativ 0,6 cm și tăiați-l în pătrate de 2,5 cm. Prăjiți-le în baie de ulei, întorcându-le constant, până când capătă o culoare aurie. După ce beignetele sunt prăjite, scurgeți-le câteva secunde pe prosoape de hârtie, apoi aruncați-le în punga de zahăr pudră. Țineți punga închisă și agitați-o pentru a le acoperi uniform.