Beignets cu gem rapid de mure de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 5008 calorii, 18g de proteine, și 483g de grăsime fiecare. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, zahăr superfin, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Beignets cu gem rapid de mure de casă, Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, și Găluște Rapide De Mure.
Instrucțiuni
1
Amestecați drojdia, apa și zahărul într-un vas mixer prevăzut cu un cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
3
Adăugați sarea, coaja de lămâie, nucșoara, oul, laptele și 1 1/2 căni de făină; se amestecă la viteză medie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Ouă
4
Adăugați untul; se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
5
Adăugați 1 3/4 căni de făină și amestecați până când aluatul se unește. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați cu mâna restul de 1/4 cană de făină până când aluatul este neted, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Așezați aluatul într-un castron ușor uns, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald, fără curenți, până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
7
Scoateți aluatul din vas și dați cu pumnul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
9
Tăiați cercurile cu un tăietor rotund de 1 inch; așezați pe o foaie de copt cu făină.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, timp de 30 de minute.
11
Încălziți uleiul într-o oală medie sau o friteuză până când se înregistrează 350 de grade F pe un termometru de prăjit adânc. Prăjiți beignetele în loturi, rotindu-le constant cu o lingură cu fante, până se rumenesc peste tot, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Termometru De Bucătărie
Friteuza
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Transferați beignetele cu lingura cu fante într-un platou căptușit cu prosoape de hârtie și praf cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
13
Se servește cald cu gemul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
1
Puneți murele într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Transferați amestecul într-o tigaie mare și amestecați zahărul și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional și se gătește până când gemul se îngroașă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zahăr
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați într-un castron și lăsați să ajungă la temperatura camerei.