Beignets

Beignets
Beignets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Beignets, Beignets, și Beignets.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele cald într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă 1 lingură de zahăr granulat, drojdia și o lingură de făină în lapte, amestecând cu un tel, până când atât zahărul, cât și drojdia s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Odată ce bulele s-au dezvoltat pe suprafața laptelui și începe să spumeze, amestecați untul, sarea și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați făina și zahărul rămas, împăturindu-le în ingredientele umede cu o spatulă mare de cauciuc. Frământați aluatul cu mâna în vas timp de aproximativ 5 minute, apoi acoperiți vasul cu folie de plastic și dați la frigider aluatul timp de 6-8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
5
Scoateți aluatul din frigider și întindeți-l pe o suprafață făinoasă la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați în pătrate de 2 inci, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați beignets să crească timp de aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mare până când ajunge la 350 de grade F. Folosiți un termometru pentru bomboane pentru a verifica temperatura. Prăjiți beignetele în loturi mici în uleiul fierbinte, întorcându-le la fiecare 30 de secunde sau cam așa cu clești, până se rumenesc peste tot. Folosiți clești pentru a îndepărta beignets din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
CleșteClește
8
Puneți zahărul pudră într-o strecurătoare cu ochiuri fine și pudrați Generos beignetele calde cu zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
9
Retipărit cu permisiunea din New Orleans-ul meu: Cartea de bucate, de John Besh., Septembrie 2009 Editura Andrews McMeel
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista