Beignets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Beignets, Beignets, și Beignets.
Instrucțiuni
1
Se toarnă laptele cald într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă 1 lingură de zahăr granulat, drojdia și o lingură de făină în lapte, amestecând cu un tel, până când atât zahărul, cât și drojdia s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Odată ce bulele s-au dezvoltat pe suprafața laptelui și începe să spumeze, amestecați untul, sarea și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați făina și zahărul rămas, împăturindu-le în ingredientele umede cu o spatulă mare de cauciuc. Frământați aluatul cu mâna în vas timp de aproximativ 5 minute, apoi acoperiți vasul cu folie de plastic și dați la frigider aluatul timp de 6-8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
5
Scoateți aluatul din frigider și întindeți-l pe o suprafață făinoasă la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Tăiați în pătrate de 2 inci, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați beignets să crească timp de aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mare până când ajunge la 350 de grade F. Folosiți un termometru pentru bomboane pentru a verifica temperatura. Prăjiți beignetele în loturi mici în uleiul fierbinte, întorcându-le la fiecare 30 de secunde sau cam așa cu clești, până se rumenesc peste tot. Folosiți clești pentru a îndepărta beignets din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Prosoape De Hârtie
Tigaie
Clește
8
Puneți zahărul pudră într-o strecurătoare cu ochiuri fine și pudrați Generos beignetele calde cu zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
9
Retipărit cu permisiunea din New Orleans-ul meu: Cartea de bucate, de John Besh., Septembrie 2009 Editura Andrews McMeel