Beignets
Beignets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Beignets, Beignets, și Beignets.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele cald într-un castron mare.
Se amestecă 1 lingură de zahăr granulat, drojdia și o lingură de făină în lapte, amestecând cu un tel, până când atât zahărul, cât și drojdia s-au dizolvat.
Odată ce bulele s-au dezvoltat pe suprafața laptelui și începe să spumeze, amestecați untul, sarea și vanilia.
Adăugați făina și zahărul rămas, împăturindu-le în ingredientele umede cu o spatulă mare de cauciuc. Frământați aluatul cu mâna în vas timp de aproximativ 5 minute, apoi acoperiți vasul cu folie de plastic și dați la frigider aluatul timp de 6-8 ore.
Scoateți aluatul din frigider și întindeți-l pe o suprafață făinoasă la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați în pătrate de 2 inci, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați beignets să crească timp de aproximativ o oră.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mare până când ajunge la 350 de grade F. Folosiți un termometru pentru bomboane pentru a verifica temperatura. Prăjiți beignetele în loturi mici în uleiul fierbinte, întorcându-le la fiecare 30 de secunde sau cam așa cu clești, până se rumenesc peste tot. Folosiți clești pentru a îndepărta beignets din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Puneți zahărul pudră într-o strecurătoare cu ochiuri fine și pudrați Generos beignetele calde cu zahărul.
Retipărit cu permisiunea din New Orleans-ul meu: Cartea de bucate, de John Besh., Septembrie 2009 Editura Andrews McMeel