Becel XV Varză De Bruxelles Rumenită Cu Unt
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și farfurie integrală 30? Becel XV varza de Bruxelles rumenită cu unt ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 152 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, margarină cu gust de unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Cavatappi cu varză de Bruxelles rumenită și pesmet cu unt, Varză De Bruxelles Rumenită, și Varză De Bruxelles Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti varza de Bruxelles in apa clocotita, usor sarata pana se inmoaie, aproximativ 7 minute. Între timp, se topesc Becel untos gust margarina in 12-inch tigaie se lipeasca la foc mediu și se fierbe șalotă 6 minute, amestecand frecvent, până când de aur și foarte moale.
Adăugați varza de Bruxelles scursă și amestecați pentru a combina.
Se sotează ușor până se rumenesc.