Bebeluș olandez
Ai nevoie de o garnitură vegetariană lacto-ovo ? Dutch Baby ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă are 4 porții, cu 226 de calorii , 6 g de proteine și 12 g de grăsimi fiecare. Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită unt, ouă, zahăr vanilat și sare kosher. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Per total, această rețetă obține un scor nu tocmai grozav de 33% . Rețete similare sunt Dutch Baby , Pear Dutch Baby și Dutch Oven Paella .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Puneți 2 linguri de unt topit într-o tigaie de fontă cu diametrul de 25 cm și introduceți-o în cuptor. Lăsați lingura rămasă de unt topit deoparte pentru a se răci puțin. Așteptați 10 minute înainte de a asambla celelalte ingrediente.
Puneți făina, zahărul vanilat, sarea, laptele, ouăle și lingura rămasă de unt topit în bolul unui robot de bucătărie sau blender și mixați timp de 30 de secunde. Turnați cu grijă aluatul în tigaia preîncălzită.
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 30-35 de minute sau până când marginile sunt umflate și rumenite.
Presărați cu zahăr vanilat suplimentar și serviți cu felii de lămâie.