Bea și Bill pâine și unt murături
Bean și Bill pâine și unt muraturi este un fără gluten și vegan rețetă cu 30 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 133 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați borcane de conserve, sare de decapare, semințe de muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca de pâine Krispy Kreme a lui Bill Nicholson cu sos de rom cu unt, Murături de pâine și unt, și Murături De Pâine Și Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați castraveții, ceapa, sarea de murat și usturoiul într-un vas mare.
Așezați suficientă gheață crăpată deasupra amestecului de castraveți pentru a acoperi cu cel puțin 2 inci.
Acoperiți vasul cu un capac și refrigerați 3 până la 12 ore.
Scurgeți tot lichidul din amestec. Aruncați bucățile de gheață rămase.
Scoateți usturoiul și puneți-l deoparte.
Aduceți zahărul, oțetul, semințele de muștar, turmericul și semințele de țelină la fiert într-o cratiță mare separată, amestecând frecvent.
Adăugați amestecul de castraveți și ceapă; reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic până când castraveții și ceapa sunt moi, 5 până la 10 minute.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați amestecul de castraveți și ceapă în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/2 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați borcanele într-o oală de conserve cu cel puțin un centimetru de apă care acoperă toate borcanele și fierbeți timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). Dacă aveți o cutie care nu se sigilează, lipiți-o în frigider și mâncați mai întâi borcanul. Depozitați într-o zonă rece și întunecată și așteptați cel puțin 3 ore înainte de deschidere.