Bea și Bill pâine și unt murături

Bea și Bill pâine și unt murături
Bean și Bill pâine și unt muraturi este un fără gluten și vegan rețetă cu 30 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 133 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați borcane de conserve, sare de decapare, semințe de muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca de pâine Krispy Kreme a lui Bill Nicholson cu sos de rom cu unt, Murături de pâine și unt, și Murături De Pâine Și Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați castraveții, ceapa, sarea de murat și usturoiul într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați suficientă gheață crăpată deasupra amestecului de castraveți pentru a acoperi cu cel puțin 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Acoperiți vasul cu un capac și refrigerați 3 până la 12 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți tot lichidul din amestec. Aruncați bucățile de gheață rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Scoateți usturoiul și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Aduceți zahărul, oțetul, semințele de muștar, turmericul și semințele de țelină la fiert într-o cratiță mare separată, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Semințe De țelinăSemințe De țelină
TurmericTurmeric
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați amestecul de castraveți și ceapă; reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic până când castraveții și ceapa sunt moi, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați amestecul de castraveți și ceapă în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/2 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Așezați borcanele într-o oală de conserve cu cel puțin un centimetru de apă care acoperă toate borcanele și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). Dacă aveți o cutie care nu se sigilează, lipiți-o în frigider și mâncați mai întâi borcanul. Depozitați într-o zonă rece și întunecată și așteptați cel puțin 3 ore înainte de deschidere.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 40 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista