BBQ tras brânză de porc la grătar

BBQ tras brânză de porc la grătar
BBQ tras brânză de porc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4452 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sos bbq, cheddar, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Brânză De Porc La Grătar, și Mac la grătar și brânză cu carne de porc trasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la foc mediu.Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine, așezați o felie în tigaie cu partea unsă cu unt în jos, deasupra cu jumătate din brânză, amestecul de sos de porc și grătar, salata de varză, brânza rămasă și în cele din urmă cealaltă felie de pâine cu partea untă în sus.Grătiți până se rumenesc pe ambele părți și brânza se topește, aproximativ 2-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Carnea de porc trasă funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista