BBQ Teriyaki Carne de porc Kabobs

BBQ Teriyaki Carne de porc Kabobs
Rețeta BBQ Teriyaki Kabobs de porc ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 3 ore și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru $ 2.09 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 107 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de usturoi, ghimbir măcinat, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Teriyaki Carne de porc Kabobs pentru două, Teriyaki Kabobs De Porc, și Kebaburi De Porc Teriyaki La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas superficial, amestecați împreună 3 linguri sos de soia, ulei de măsline, 1 cățel de usturoi tocat, fulgi de ardei roșu, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Adăugați cuburi de porc și întoarceți-vă pentru a acoperi uniform cu marinată. Acoperiți și refrigerați timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Într-o cratiță, combinați bulionul de vită, amidonul de porumb, 2 linguri de sos de soia, zahărul brun, 2 căței de usturoi tocat și ghimbirul. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor de ulei. Filetați cuburi de porc pe frigarui, alternând cu ciuperci, ceapă, roșii și bucăți de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Gatiti pe gratar timp de 15 minute sau pana cand carnea este gatita. Întoarceți frigarui și bateți adesea cu sos în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista