BBQ pui degetele de la picioare
BBQ pui degetele de la picioare este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, filete de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare sunt Degetele de la picioare crocante de pui la cuptor, Degetele De La Picioare Crocante, Coapte La Cuptor, și Macabru Verde Degetele De La Picioare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în apă timp de cel puțin 30 de minute.
Într-o cratiță medie, adăugați ulei de măsline, usturoi și ceapă și puneți-l la foc mediu.
Se sotează 2 până la 3 minute. Când ceapa este moale și translucidă, adăugați ingredientele rămase și condimentați, după gust. Se fierbe timp de 5 minute până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte
Frigărui o jumătate de filet pe fiecare dintre frigaruile de lemn înmuiate, păstrând filetul spre capăt.
Stropiți puiul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați frigarui la foc mediu. Gatiti timp de 2 minute, apoi intoarceti fiecare frigare o data si apoi periati sosul BBQ rezervat. Gatiti inca 2-3 minute pana cand sunt fierte.