BBQ Miso pui
Puiul BBQ Miso ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 482 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 3.63 pe portie. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de ulei de susan, jumătăți de piept de pui, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Școala de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, ciuperci Enoki și Shimeji, Cea mai bună marinadă de pui la grătar, și BBQ Cheddar pui.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați pasta miso, berea, sosul de soia, zahărul, uleiul de susan și piperul de cayenne. Se amestecă până când miso și zahărul sunt complet dizolvate. Puneți deoparte 1/2 cană de sos pentru a fi bătut în timpul grătarului. Scufundați puiul în marinata rămasă, acoperiți vasul și refrigerați cel puțin 2 ore.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Ungeți ușor grătarul grătarului.
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada. Puneți puiul la grătar timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte, bătând în ultimele minute cu sosul rezervat. Puiul se face atunci când este sucuri rula clar.