BBQ Freaks Tamarind-cotlete de porc glazurate

BBQ Freaks Tamarind-cotlete de porc glazurate
BBQ Freaks Tamarind-cotlete de porc glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 551 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $3.11 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână carne de vită, sare kosher și piper crăpat, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma romul, puteți urma acest fel principal cu Bile De Rom ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind, Cotlete De Porc Glazurate, și Cotlete De Porc Glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul vegetal într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbru și gătiți până când ceapa și usturoiul încep să se rumenească, 7 până la 10 minute. Deglazați tigaia cu romul și fierbeți timp de 4 până la 5 minute pentru a evapora alcoolul. Se amestecă mierea și pulpa de tamarind și se gătește la foc mediu timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
ROMROM
UsturoiUsturoi
MiereMiere
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați bulionul de vită și continuați să gătiți până când lichidul se reduce la jumătate. Se strecoară printr-o sită. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Pentru a saramura Cotletele de porc: într-un vas mare, aduceți la fierbere apa, zahărul, sarea, cuișoarele și nucșoarele. Se amestecă ocazional și se gătește până când zahărul și sarea s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți saramura de pe foc și adăugați Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SaramurăSaramură
6
Se lasă să se răcească 30 de minute, apoi se acoperă și se dă la frigider timp de 24 de ore.
7
Pregătiți un grătar fierbinte pentru gătit direct, cu o zonă rece într-o parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți Cotletele de porc din saramură, clătiți cu apă rece și uscați. Condimentează după bunul plac cu sare, piper negru crăpat, usturoi granulat și cimbru uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Usturoi GranulatUsturoi Granulat
Cimbru UscatCimbru Uscat
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SaramurăSaramură
ApăApă
SareSare
9
Folosiți clești cu mâner lung și un prosop de hârtie înmuiat în ulei vegetal pentru a unge ușor grătarul, apoi așezați Cotletele de porc peste foc, aproximativ 6 inci peste cărbunii strălucitori. Gatiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Mutați cotletele în zona rece, acoperiți grătarul și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți, acoperiți grătarul și grătiți până când sunt fierte, încă aproximativ 5 minute. Carnea trebuie să înregistreze 145 de grade F pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CleșteClește
10
Transferați într-un platou de servire și lăsați cotletele să se odihnească timp de 10 minute. În timp ce carnea se odihnește, încălziți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
11
Serviți Cotletele de porc întregi sau feliate cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Notă: le puteți face și la cuptor. Mai întâi, căutați cotletele în ulei foarte fierbinte într-o tigaie superficială timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Se introduce într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F și se coace timp de 25 până la 30 de minute sau până când se înregistrează 145 de grade F pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
14
Lăsați-i să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.
15
Retipărit cu permisiunea de la America ' s Best BBQ, Homestyle de Ardie A. Davis și Chef Paul Kirk, 8013 Editura Andrews McMeel

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista