BBQ copil înapoi coaste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați coaste BBQ Baby Back. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.46 pe portie. O porție conține 1219 calorii, 90g de proteine, și 58G de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, pudră de chili, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Dan ' s Baby Back Ribs – puteți face coaste gustoase, Coaste Spate Pentru Copii, și Cele Mai Bune Coaste Pentru Copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Amestecați împreună zahărul brun, muștarul, ardeiul, ardeiul afumat, ardeiul negru și sarea de usturoi într-un bol mic. Asigurați-vă că rupeți orice bulgări cu degetele. Rezervați 1 lingură de frecare într-un castron mic pentru servire.
Îndepărtați pielea argintie de pe partea inferioară a coastelor glisând degetele sub membrana subțire și trăgând-o. Repetați cu al doilea raft. Frecați coastele cu condimentul pe ambele părți.
Așezați într-un singur strat într-o tigaie mare și acoperiți bine cu folie grea.
Așezați tigaia de prăjire în cuptor și coaceți până când coastele sunt fragede, aproximativ 1 oră 15 minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Grătați coastele pe fiecare parte timp de 15 minute, urmărind și răsturnând când este necesar, timp de 30 de minute în total. Ungeti cu sos BBQ Jamie ultimele 10 minute. (Sosul continuă la sfârșit, deoarece este pe bază de zahăr și nu doriți să vă ardeți coastele.)
Lăsați rafturile să se odihnească cu 5 minute înainte de a tăia în coaste individuale.
Presărați coastele tăiate cu frecarea uscată rezervată și serviți împreună cu sosul suplimentar.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și amestecați până se înmoaie.
Adăugați oțetul, ketchup-ul, zahărul brun, muștarul, sosul Worcestershire, pudra de chili, ardeiul cayenne și puțină sare și piper negru în cratiță și fierbeți la foc mediu-mic până se îngroașă, aproximativ 35 de minute.