BBQ Carne de porc Sliders
Reteta BBQ Carne de porc Sliders ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 7 ore și 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 13 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 112. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți friptură de porc, coajă de portocală, topping opțional: salată de varză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Aragaz lent BBQ tras carne de porc, BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, și Carne de porc Sliders BLT.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în 3 până la 4 bucăți.
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent uns sau căptușit.
Combinați ingredientele rămase și turnați peste carne de porc.
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 3 până la 4 ore sau scăzut timp de 6 până la 7 ore până când carnea de porc este foarte fragedă. Se taie cu 2 furci.
Se servește pe rulouri, topping cu salată de varză, dacă se dorește.